• The Intake of Yogurt With Omega-3 Fatty Acids Affects Bone Quality in Growing Wistar Rats. Influence of Previous Nutritional Status 

      Godoy, Maria Fernanda; Diaz, Gabriela Esther; Bozzini, Clarisa; Guidi, Silvina Mabel; Ambrosi, Vanina; Mambrin, María Cecilia; Orzuza, Ricardo; Chamorro, Verónica Celeste; Slobodianik, Nora Haydee; Feliu, Maria Susana (Elsevier, 2023-07)
      Omega-3 fatty acids are important on cardiovascular health, inflammation, immune system, bone development, cognition among others. The objective was to analyze the effect of the administration of yogurt alone and added ...
    • Vigilancia de virus entéricos en aguas superficiales en Arroyo Soto, Hurlingham. 

      Vitali, Franco; Galeano, Fabiana Solange; Frydman, Camila Ayelén; Dus Santos, Maria Jose; Mozgovoj, Marina Valeria (Universidad Nacional de Hurlingham, 2023-12-20)
      Surveillance of enteric viruses in surface waters can provide information on viral circulation in a community. The objective of this work was to detect Adenovirus (AdV), Rotavirus (RVA), Norovirus GI (NoV GI), Norovirus ...
    • Virus transmitidos por alimentos: primer reporte en ostras (Crassostrea gigas), provincia de Buenos Aires 

      Mozgovoj, Marina Valeria; Barbieri, E.S.; Victoria, M.; Cap, Mariana; Vega, C.; Barón, P.; Miño, Sergio; Lopez, F.; Parreño, Gladys; Gonzalez, Cintia Natalia (Asociación Argentina de Microbiología, 2019-09)
      Este trabajo constituye la primera detección de Norovirus GII.4 y Rotavirus G8P[1] en alimentos en Argentina. Los norovirus NoV junto con los rotavirus ( humanos, son los principales agentes virales causantes de brotes ...