• Detección de ADN porcino en productos cárnicos comerciales por qPCR 

      Guidi, Silvina Mabel; Ambrosi, Vanina; Dolosa, Sasha; Nanni, Mariana Sandra; Diaz, Gabriela Esther (Asociación Argentina de Tecnólogos Alimentarios (AATA), 2023-10)
      Beef is one of the main sources of food in our country, due to its high protein content. biological value and organoleptic characteristics. Within meat products, a product made entirely with meat (fat ≤ 20%) is called ...
    • Efecto de altas presiones hidrostáticas sobre parámetros de calidad y microbiológicos en una bebida fermentada utilizando suero lácteo 

      Ambrosi, Vanina A.; Denoya, Gabriela Inés; Castells, María Laura; Sarquis, Sandra; Aranibar, Germán F.; Vaudagna, Sergio Ramon; Nanni, Mariana; Diaz, Gabriela Esther; Pega, Juan Franco (Facultad Regional Buenos Aires, Universidad Tecnológica Nacional, 2019-07)
      Evaluar el efecto de APH sobre parámetros de calidad y microbiológicos en una bebida fermentada, elaborada a partir de lactosuero, a fin de: - Proponer una alternativa de aprovechamiento de este subproducto mediante su ...
    • Efecto de yogur fortificado con nanoliposomas de ácidos grasos Omega 3 (EPA+DHA) sobre índices nutricionales 

      Diaz, Gabriela Esther; Pega, Juan Franco; Perez, Carolina Daiana; Ambrosi, Vanina; Guidi, Silvina Mabel; Nanni, Mariana Sandra (Asociación Argentina de Tecnólogos Alimentarios (AATA), 2023-10)
      The main Omega3 polyunsaturated fatty acids (𝜔3 PUFA) are alpha-linolenic acid (ALA, 18:3 n-3), eicosapentaenoic acid (EPA, 202:5 n-3) and docosahexaenoic acid (DHA, 22:6 n-3). ALA is essential; It means that the body ...
    • Omega-3 fortified yogurt and ITS influence on plasma lipid profile in an animal model 

      Diaz, Gabriela Esther; Foltran, Rocío Beatriz; Diaz, Silvina Laura; Feliu, María Susana; Impa Condori, Anabel Rocío; Guidi, Silvina Mabel; Ambrosi, Vanina; Nanni, Mariana Sandra; Godoy, Maria Fernanda (Sociedad Argentina de Investigación Clínica, 2023-11)
      Regular intake of omega-3 fatty acids (O–3FAs) improves human health helping to reduce chronic noncommunicable diseases among others. Dairy products are a complex mixture of various nutrients and other components that ...