autores
- xmlui.general.dspace_homeCentros e Institutos de InvestigaciónCIA. Centro de Investigaciones de AgroindustriaInstituto de Tecnología de AlimentosPresentaciones a Congresosxmlui.ArtifactBrowser.ConfigurableBrowse.trail.metadata.authorPresentaciones a Congresos
- Inicio
- Centros e Institutos de Investigación
- CIA. Centro de Investigaciones de Agroindustria
- Instituto de Tecnología de Alimentos
- Presentaciones a Congresos
- autores
Autores
Mostrando ítems 1-3 de 3
-
Concentración de vitaminas liposolubles y antioxidantes de un cv tetraploide de Lolium multiflorum en dos cortes
Montenegro, Luciano Federico; Perez, Carolina Daiana; Garcia, Pilar Tere; Olivera, María Elena; Postulka, Elena B. (2018-10)One of the most cultivated forage species is the annual ryegrass (Lolium multiflorum Lam). One of the parameters that define quality, often poorly studied, are fat-soluble vitamins and antioxidant pigments. These compounds ... -
Evaluación de parámetros biométricos en alevines de Ctenopharyngodon idella (Carpa Herbívora) alimentados con dos dietas diferentes durante la primera etapa de engorde.
Montenegro, Luciano Federico; Garcia, Pilar Teresa; Espinosa, Wilson E.R.; Perez, Carolina Daiana (Asociación Argentina de Producción Animal, 2017-11)The called Chinese carps constitute the most produced group of freshwater fish worldwide. Within this group are: the common carp (Cyprinus carpio), bighead carp (Aristichthys nobilis), silver carp (Hypophthalmichthys ... -
Perfil de ácidos grasos de un cultivar tetraploide de Lolium multiflorum en dos cortes sucesivos
Montenegro, Luciano Federico; Perez, Carolina Daiana; Garcia, Pilar Tere; Olivera, María Elena; Postulka, Elena B. (Asociación Argentina de Producción Animal, 2018-10)The use of fresh pastures for animal feed is advantageous because they are constituting a low-cost food, and have a profile of fatty acids rich in alpha-linolenic acids (18:3 n-3), belonging to the omega 3 family and oleic ...