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Instituto Tecnología de Alimentos - Memoria 2024
Resumen
The Food Technology Institute (ITA) aims to generate knowledge, develop and transfer innovative technologies, train and improve human talent and provide strategic services in response to the needs and opportunities of the Argentine Agricultural, Agri-food, Agro-industrial and Bio-industrial System (SAAAB) and future trends. All of this considering aspects related to food safety, nutrition, physical and sensory properties, emerging technologies (nano, bio,
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The Food Technology Institute (ITA) aims to generate knowledge, develop and transfer innovative technologies, train and improve human talent and provide strategic services in response to the needs and opportunities of the Argentine Agricultural, Agri-food, Agro-industrial and Bio-industrial System (SAAAB) and future trends. All of this considering aspects related to food safety, nutrition, physical and sensory properties, emerging technologies (nano, bio, ICTs, omics, new processing technologies) and technologies for the use of waste, residues and by-products. This report reports on the activities corresponding to Research and Development, Transfer and Extension, Technological Linkage, Institutional Relations, Institutional Management and Dissemination/Communication corresponding to ITA in the year 2024.
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El Instituto Tecnología de Alimentos (ITA) tiene por finalidad generar conocimientos, desarrollar y transferir tecnologías innovativas, formar y perfeccionar talentos humanos y prestar servicios estratégicos en respuesta a las necesidades y oportunidades del Sistema Agropecuario, Agroalimentario, Agroindustrial y Bioindustrial (SAAAB) Argentino y las tendencias a futuro. Todo ello contemplando aspectos relacionados con la inocuidad, nutrición, propiedades
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El Instituto Tecnología de Alimentos (ITA) tiene por finalidad generar conocimientos, desarrollar y transferir tecnologías innovativas, formar y perfeccionar talentos humanos y prestar servicios estratégicos en respuesta a las necesidades y oportunidades del Sistema Agropecuario, Agroalimentario, Agroindustrial y Bioindustrial (SAAAB) Argentino y las tendencias a futuro. Todo ello contemplando aspectos relacionados con la inocuidad, nutrición, propiedades físicas y sensoriales, tecnologías emergentes (nano, bio, TICs, ómicas, nuevas tecnologías de procesamiento) y tecnologías de aprovechamiento de descartes, residuos y subproductos En la presente memoria se informan las actividades correspondientes a Investigación y Desarrollo, Transferencia y Extensión, Vinculación Tecnológica, Relacionamiento Instituciona, Gestión Institucional y Difusión/Comunicación correspondientes al ITA en el año 2024.
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Autor
Instituto Nacional de Tecnología Agropecuaria (INTA). Instituto Tecnología de Alimentos;
Fecha
2024
Editorial
Instituto Tecnología de Alimentos, INTA
Formato
pdf
Tipo de documento
informe técnico
Palabras Claves
Derechos de acceso
Abierto

Metadatos
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