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Aplicación de la tecnología de irradiación gamma para garantizar la inocuidad y preservar la calidad de arándanos cv Emerald
Rodriguez Racca, Anabel; Fernandez, Mariano Manuel; Cap, Mariana; Pesquero, Natalia; Cingolani, María Celeste; Lires, Carla; Rocha, Verónica Beatriz; Galeano, Fabiana Solange; Pannunzio, Alejandro; Vaudagna, Sergio Ramon (Ministro de Ciencia y Tecnología, Gobierno de la Provincia de Córdoba, 2022-10)Blueberries are usually marketed without any type of washing so as not to affect the integrity of the fruit, which is why they are susceptible to contamination with pathogenic and spoilage microorganisms. The application ... -
Efecto de la irradiación gamma sobre la calidad en arándanos frescos (variedad Emerald)
Rodriguez Racca, Anabel; Bejarano, Melany; Godoy, Maria Fernanda; Lires, Carla; Pannunzio, Alejandro; Vaudagna, Sergio Ramon (Instituto de Tecnología de los Alimentos, Universidad Nacional del Litoral, 2021-07)Gamma irradiation technology could be a promising alternative for the preservation of fresh blueberries since it does not produce significant deterioration in their quality. The objective of this work was to evaluate the ...