Recent Submissions

  • Risk Assessment of Food Allergens. Part 1: Review and Validation of Codex Alimetarius Priority Allergen list Through Risk Assessment 

    Baumert, Joseph; Brooke-Taylor, Simon; Che, Huilian; Chen, Hongbing; Crevel, René; Houben, Geert; Jackson, Lauren; Kyriakidis, Symeon; La Vieille, Sébastien; Lee, N Alice; López, María Cristina; Luccioli, Stefano; O’Mahony, Patrick; Polenta, Gustavo Alberto; Pöpping, Bert; Remington, Benjamin; Södergren, Eva; Srikulnath, Sirinrat; Taylor, Stephen; Turner, Paul (FAO, 2022)
    The labelling of food allergens in pre-packaged foods plays a key role in protecting food allergic individuals, as no preventative clinical treatment is currently available. The list of major foods and ingredients known ...
  • Guía de buenas prácticas para establecimientos lecheros : material de referencia de la Red de BPA 

    Negri Rodriguez, Livia Maria; Aimar, María Verónica; Costamagna, Dianela Anahi; Callieri, Carlos; Herrero, María Alejandra; Charlon, Veronica; Leiva, Antonio; Tentor, Gonzalo; Raciti, Julio; Rampone, Alberto; Chavez, Javier; Gaggiotti, Monica Del Carmen; Boffa, Susana Bertilde; Mancuso, Walter Alberto; Pautasso, Nestor Abel; Walter, Emilio Gerardo; Moltoni, Luciana Andrea; Serrano, Pedro Miguel; Abdala, Alejandro Ariel; Gonzalez Pereyra, Ana Valeria; Sardi, Graciela; Gigli, Isabel; Rodríguez, Julián; Garcia, Karina Elizabet; Brunas, Lucas; Bontá, Marcos (Ediciones INTA, 2019-06)
    Con el objetivo de concentrar varios esfuerzos aislados que se han llevado a cabo en el país, INTA, la Fac. Cs. Agropecuarias de la UNC y APROCAL han tenido la iniciativa de convocar a especialistas y representantes del ...