• Snack a partir de rodajas de remolacha de bajo contenido lipídico fortificado con hierro 

      Caspary, Jenny Vera; Denoya, Gabriela Inés; Della Rocca, Patricia (Facultad Regional Buenos Aires, Universidad Tecnológica Nacional, 2022-10)
      El objetivo de esta tesis se centró en obtener un snack de remolacha fortificado en hierro (Fe). El proceso consistió en un pretratamiento por deshidratación osmótica/impregnación con Fe (DO/I) durante 30 min para mejorar ...
    • The complex dependence of non-enzymatic browning development on processing conditions in maize snacks 

      Rolandelli, Guido; Favre, Leonardo Cristian; Mshicileli, Ndumiso; Vhangani, Lusani Norah; Farroni, Abel Eduardo; Van Wyk, Jessy; Buera, María del Pilar (Elsevier, 2021-04-30)
      The complex dependence of non-enzymatic browning development on processing conditions was analyzed in the production of maize snacks. The influence of the amount of water added to maize flour, toasting time, and toasting ...