autores
- xmlui.general.dspace_homeCentros e Institutos de InvestigaciónCIA. Centro de Investigaciones de AgroindustriaInstituto de Tecnología de AlimentosArtículos científicosxmlui.ArtifactBrowser.ConfigurableBrowse.trail.metadata.authorArtículos científicos
- Inicio
- Centros e Institutos de Investigación
- CIA. Centro de Investigaciones de Agroindustria
- Instituto de Tecnología de Alimentos
- Artículos científicos
- autores
Autores
Mostrando ítems 1-3 de 3
-
Cuantificación de plaguicidas residuales en granos de maíz (Zea mays L.) aplicando técnicas de evaluación residual
Rojas, Dante Emanuel; Messina, Valeria Marisa; Sancho, Ana Maria; Pesquera, Natalia; Cristos, Diego Sebastian; Galicio, Mariana; Ricca, Alejandra Patricia (Asociación Revista Venezolana de Ciencia y Tecnología de Alimentos, 2014-06)El empleo de plaguicidas en la producción agrícola ha tomado marcada importancia para muchos sectores de la sociedad. Los productores agropecuarios necesitan realizar un tratamiento fitoterapeútico efectivo y la utilización ... -
Evaluation of different bovine muscles to be applied in freeze-drying for instant meal. Study of physicochemical and senescence parameters
Messina, Valeria Marisa; Sancho, Ana Maria; Grigioni, Gabriela Maria; Fillipini, S.; Pazos, Adriana Alejandra; Paschetta, Fernanda; Chamorro, Verónica Celeste; Walsoe, Noemi Elizabeth (2015-04)The aim of the present research was to evaluate bovine muscles to be subjected to freeze-drying for an instant meal. Physicochemical and senescence parameters were evaluated. The experimental part was divided into two ... -
Odour Profile of Beef Using an Electronic Nose Based on MOS-Sensor
Grigioni, Gabriela Maria; Paschetta, Fernanda; Soteras, Trinidad; Messina, Valeria Marisa (2013-02)The development of the aroma and flavour of cooked meat is a very complex process in which different components react to produce chemical intermediates or final flavour volatiles compounds. The aim of the present research ...