Browsing Artículos científicos by Author
- xmlui.general.dspace_homeCentros e Institutos de InvestigaciónCIA. Centro de Investigaciones de AgroindustriaInstituto de Tecnología de AlimentosArtículos científicosxmlui.ArtifactBrowser.ConfigurableBrowse.trail.metadata.authorArtículos científicos
- DSpace Home
- Centros e Institutos de Investigación
- CIA. Centro de Investigaciones de Agroindustria
- Instituto de Tecnología de Alimentos
- Artículos científicos
- Browsing Artículos científicos by Author
Browsing Artículos científicos by Author "Idrovo Encalada, Alondra M."
Now showing items 1-1 of 1
-
Carrot pectin enriched fraction as a functional additive: Antioxidant and gelling effects in a model spreadable chia oil-in-water emulsion
Idrovo Encalada, Alondra M.; Perez, Carolina Daiana; Rossetti, Luciana; Rojas, Ana M.; Fissore, Eliana N. (Elsevier, 2020-05-15)An orange-colored pectin-enriched fraction previously obtained from discarded carrots (CPEF; 42%-methylated, 14%-acetylated, 50% uronic acids) through high-power-ultrasound and bacterial hemicellulase, carrying carotenes, ...