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- xmlui.general.dspace_homeCentros Regionales y EEAsCentro Regional Mendoza - San JuanEEA San Juanxmlui.ArtifactBrowser.ConfigurableBrowse.trail.metadata.authorEEA San Juan
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Diseño de agroecosistemas en vid. Evaluación de sistema de conducción como alternativa de transición hacia un manejo agroecológico
Pugliese, Maria Beatriz; Pacheco, Daniela; Guzmán Godoy, Yanina Silvana; Studer, Paola (Universidad Nacional de Cuyo. Secretaría de Ciencia, Técnica y Posgrado, 2020)Estudios locales sobre sustentabilidad de cultivos perennes, uva de mesa, demostraron un alto grado de insustentabilidad a causa de falta de biodiversidad, inadecuado manejo de suelo, dependencia del 100 % de insumos ... -
Indole-3-butyric acid, an alternative to GA3 for bunch quality enhancing of table grape Vitis vinifera L. cv. Superior Seedless = Ácido indol-3-butírico, una alternativa al uso de GA3 para incrementar la calidad de racimos en uva de mesa Vitis vinifera L. cv. Superior Seedless
Pugliese, Maria Beatriz; Guzmán Godoy, Yanina Silvana; Pacheco, Daniela; Bottini, Rubén; Travaglia, Claudia Noemí; Avenant, Jan Hendrik; Avenant, Eunice; Berli, Federico Javier (Facultad de Ciencias Agrarias, Universidad Nacional de Cuyo, 2022-01)Gibberellic acid (GA3) is the most widely used plant growth regulator to thin out bunches and increase berry size in seedless table grapes, but there is evidence of its negative effects, including loss of fertility and ... -
Spray with plant growth regulators at full bloom may improve quality for storage of ’Superior Seedless’ table grapes by modifying the vascular system of the bunch
Guzmán Godoy, Yanina Silvana; Pugliese, Maria Beatriz; González, Carina Verónica; Travaglia, Claudia Noemí; Bottini, Rubén; Berli, Federico Javier (Elsevier, 2021-06)The quality traits of table grape most appreciated by the consumers are berry size, bunch architecture, and freshness appearance (especially after post-harvest cold storage). Loss of bunch freshness reduces the value and ...