autores
- xmlui.general.dspace_homeCentros e Institutos de InvestigaciónCIA. Centro de Investigaciones de AgroindustriaInstituto de Tecnología de Alimentosxmlui.ArtifactBrowser.ConfigurableBrowse.trail.metadata.authorInstituto de Tecnología de Alimentos
- Inicio
- Centros e Institutos de Investigación
- CIA. Centro de Investigaciones de Agroindustria
- Instituto de Tecnología de Alimentos
- autores
Autores
Mostrando ítems 1-1 de 1
-
Plum (Prunus salicina) peel and pulp microparticles as natural antioxidant additives in breast chicken patties
Basanta, Maria Florencia; Rizzo, Sergio Anibal; Szerman, Natalia; Vaudagna, Sergio Ramon; Descalzo, Adriana Maria; Gerschenson, Lia Noemi; Perez, Carolina Daiana; Rojas, Ana María (2018-04)Fiber microparticles (MPCs) separately obtained from peel and pulp of Japanese plum residues contained co-extracted β-carotene, lutein, and α- and γ-tocopherols, as well as polyphenols (cyanidins, quercetin derivatives, ...