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Alternativas Tecnológicas para la Aplicación de Fitosanitarios
(AAPRESID, 2017-08)La adopción de nuevas tecnologías debiera estár ligada a un previo y exhaustivo análisis de los costos y de los beneficios de las mismas y, solamente cuando los segundos superan objetivamente a los primeros, se debiera ... -
Desarrollo de un modelo de gestión de la innovación para la adopción de buenas prácticas en el sector productivo lechero.
(Universidad Nacional de Luján, 2016-04-05)Considerando que la demanda constante de los consumidores para obtener el nivel más cercano posible al deseado riesgo «0» para sus alimentos ha favorecido la puesta en marcha de iniciativas muy positivas en el control de ... -
Effect of the addition of conventional additives and whey proteins concentrates on technological parameters, physicochemical properties, microstructure and sensory attributes of sous vide cooked beef muscles
(Elsevier, 2012-03)Beef muscles submitted to four enhancement treatments (1.88% whey protein concentrate (WPC) + 1.25% sodium chloride (NaCl); 1.88% modified whey protein concentrate (MWPC) + 1.25%NaCl; 0.25% sodium tripolyphosphate (STPP) ... -
Effects of the Application of Dense Phase Carbon Dioxide Treatments on Technological Parameters, Physicochemical and Textural Properties and Microbiological Quality of Lamb Sausages
(2015-06)The effects of different dense phase carbon dioxide (DPCD) treatments were evaluated on technological parameters, physicochemical and textural properties and microbiological quality of lamb sausages. Sausages were prepared ... -
Socio-economic dynamics and innovative technologies affecting health-related lipid content in diets: Implications on global food and nutrition security
(2015-10)The recent increase in human population coupled with rural-to-urban migration has led to challenges in managing a balanced diet in both food ‘secure’ and food ‘insecure’ regions. As a result of this geographic phenomenon, ... -
Trazabilidad: el rol de la información en el marco del nuevo paradigma de la calidad
(CIAAL, 2015-01)El nuevo contexto mundial, signado por una era global que enfatiza el rol del consumidor a la par que acelera los procesos de innovación vinculados con las nuevas tecnologías de la información y la comunicación(TIC), ...