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Cotton as an entry point for soil fertility maintenance and food crop productivity in savannah agroecosystems-Evidence from a long-term experiment in southern Mali
(2015-06)Given the scarcity of manure and the limited land available for fallowing, cotton cultivation with its input credit schemes is often the main entry point for nutrients in cropping systems of West Africa. In an experiment ... -
Desafíos inter-institucionales: elaboración de alimentos a pequeña escala
(Ediciones INTA, 2019)El marco regulatorio para la elaboración y comercialización de alimentos en la Argentina, parecería estar casi exclusivamente ajustado a un modo de producción industrial de gran escala. Esto implica estándares bromatológicos ... -
Effect of structural modifications on the drying kinetics of foods: changes in volume, surface area and product shape
(ISEKI Food Association, 2013-10)Macro and micro-structural changes take place during food dehydration. Macro-structural changes encompass modifications in shape, area and volume. Studies of such changes are important because dehydration kinetics (essential ... -
Pulpa de frambuesa: vehículo para cepas de microorganismos probióticos
(Ediciones INTA, 2018-08)Desde hace un tiempo se están utilizando frutas como vehículos de bacterias probióticas, por un lado, para ampliar la oferta de alimentos funcionales y, por otro lado, para satisfacer la demanda de consumidores que no ...