autores
- xmlui.general.dspace_homeCentros e Institutos de InvestigaciónCIRN. Centro de Investigaciones de Recursos NaturalesInstituto de Recursos BiológicosArtículos científicosxmlui.ArtifactBrowser.ConfigurableBrowse.trail.metadata.authorArtículos científicos
- Inicio
- Centros e Institutos de Investigación
- CIRN. Centro de Investigaciones de Recursos Naturales
- Instituto de Recursos Biológicos
- Artículos científicos
- autores
Autores
Mostrando ítems 1-1 de 1
-
How does post-flowering sources/sink manipulation affect grain weight and commercial quality in Argentinean bread wheat genotypes with different baking aptitude?
Arata, Agustín Francisco; Lázaro, Laura; Tranquilli, Gabriela; Arrigoni, Adriana C.; Martínez, Mauro; Rondanini, Deborah Paola (Elsevier, 2023-06-29)Context: Wheat is a crop of vital importance for food security. In contrast to the accumulated knowledge for yield determination, the effect of variations in the source/sink (S/S) ratio on grain quality, and its interaction ...