autores
- xmlui.general.dspace_homeCentros e Institutos de InvestigaciónCIRN. Centro de Investigaciones de Recursos NaturalesInstituto de Recursos BiológicosArtículos científicosxmlui.ArtifactBrowser.ConfigurableBrowse.trail.metadata.authorArtículos científicos
- Inicio
- Centros e Institutos de Investigación
- CIRN. Centro de Investigaciones de Recursos Naturales
- Instituto de Recursos Biológicos
- Artículos científicos
- autores
Autores
Mostrando ítems 1-1 de 1
-
Nitrogen–sulfur fertilisation effects on gluten composition and industrial quality in Argentinean bread wheat cultivars differing in apparent sulfur recovery
Arata, Agustin Francisco; Rogers, Willian; Tranquilli, Gabriela; Arrigoni, Adriana C.; Rondanini, Deborah Paola (CSIRO, 2021-03-12)Increasing wheat yield and grain quality is crucial for achieving profitable production systems. Genotype has an important role in determining potential grain end-use quality, because it defines the protein subunits stored ...