autores
- xmlui.general.dspace_homeCentros e Institutos de InvestigaciónCICVyA. Centro de Investigación en Ciencias Veterinarias y AgronómicasInstituto de BiotecnologíaArtículos científicosxmlui.ArtifactBrowser.ConfigurableBrowse.trail.metadata.authorArtículos científicos
- Inicio
- Centros e Institutos de Investigación
- CICVyA. Centro de Investigación en Ciencias Veterinarias y Agronómicas
- Instituto de Biotecnología
- Artículos científicos
- autores
Autores
Mostrando ítems 1-1 de 1
-
Natural occurring epialleles determine vitamin E accumulation in tomato fruits
Quadrana, Leandro Daniel; Almeida de Souza, Juliana Beatriz; Asis, Ramón; Duffy, Tomas; Dominguez, Pia Guadalupe; Bermudez Salazar, Luisa; Conti, Gabriela; Silva, Junia V. Corrêa da; Peralta, Iris Edith; Colot, Vincent; Asurmendi, Sebastian; Fernie, Alisdair R.; Rossi, Magdalena; Carrari, Fernando Oscar (2014-07)Vitamin E (VTE) content is a low heritability nutritional trait for which the genetic determinants are poorly understood. Here, we focus on a previously detected major tomato VTE quantitative trait loci (QTL; mQTL9-2-6) ...