autores
- xmlui.general.dspace_homeCentros Regionales y EEAsCentro Regional Tucumán - Santiago del Esteroxmlui.ArtifactBrowser.ConfigurableBrowse.trail.metadata.authorCentro Regional Tucumán - Santiago del Estero
Autores
Mostrando ítems 1-2 de 2
-
A meta-analytical evaluation of the effects of high-salt water intake on beef cattle
Lopez, Agustin; Arroquy, Jose Ignacio; Hernandez, Olegario; Nasca, Jose Andres; Juárez Sequeira, Ana Verónica; DiLorenzo, Nicolas; Distel, Roberto Alejandro (Oxford Academic Press, 2021-08)Adequate drinking water is essential to maintain acceptable production levels in beef cattle operations. In the context of global climate change, the water scarcity forecasted for the future is a growing concern and it ... -
Sustitución del grano de maíz por bagazo de limón deshidratado en dietas de recría de vaquillonas = Substitution of corn grain for dehydrated lemon bagasse in rearing heifer´ s diets
Lopez, Agustin; Nasca, Jose Andres; Hernandez, Olegario; Fissolo, Hector Miguel; Zimerman, Maria; Bottegal, Diego Nicolas; Molina Arias, Alvaro Marcelo; Royo, Victoria; Franck, C.; Arroquy, Jose Ignacio (Facultad de Agronomía y Zootecnia, Universidad Nacional de Tucumán, 2020-12)El objetivo de este trabajo fue evaluar la sustitución del grano de maíz (GM) por niveles crecientes de bagazo de limón deshidratado (BLD) en dietas de recría de vaquillonas. Se utilizaron 40 vaquillonas Braford (158 ± 3,5 ...