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Impacto del uso de aceite de vísceras de calamar en dietas de ponedoras sobre el valor nutricional y la calidad sensorial de huevos en Argentina
(Ediciones INTA Anguil, 2019-04)En la actualidad existe en los consumidores un creciente interés por productos enriquecidos con nutrientes o componentes que mejoren su bienestar (Grashorn, 2007). La producción de un alimento funcional tiene que estar ... -
Relationship of Salmonella infection and inflammatory intestinal response with hematological and serum biochemical values in laying hens
(2015-06)There are few studies about the blood serum of laying hens infected with Salmonella. The differential leukocyte count and blood chemistry values are an important aid in the diagnosis of human diseases, but blood parameters ... -
Relationship of Salmonella isolation with different serum and inflammatory intestinal parameters in natural fowl typhoid outbreaks from laying hens
(Elsevier, 2023-10)Our study was undertaken to determine the best samples and selective-differential plating media to be used for Salmonella spp. isolation. We also compared hematological and serum biochemical values, Salmonella biovar ... -
Salmonella spp. contamination in commercial layer hen farms using different types of samples and detection methods
(Oxford Academic Press, 2017-08)The performance of detection methods (culture methods and polymerase chain reaction assay) and plating media used in the same type of samples were determined as well as the specificity of PCR primers to detected Salmonella ... -
Serovariedades de Salmonella sp. en brotes de tifosis aviar ocurridos en ponedoras comerciales
(Facultad de Ciencias Veterinarias, Universidad Nacional de La Plata, 2021)El objetivo de este trabajo de tesis fue generar información referida a la contaminación por Salmonella sp. en granjas avícolas con brotes de tifosis aviar (TA), su relación con los parámetros bioquímicos, resistencia a ...