Mostrar el registro sencillo del ítem
resumen
| dc.contributor.author | Gallo, Agustina Eugenia | |
| dc.contributor.author | Bustos Morgani, Marianela | |
| dc.contributor.author | Fanzone, Martín Leandro | |
| dc.contributor.author | Sari, Santiago Eduardo | |
| dc.contributor.author | Martinelli, Daniela | |
| dc.contributor.author | Lopez Pelegrina, Leandro | |
| dc.contributor.author | Calabrese, Nicolas | |
| dc.contributor.author | Perez Peña, Jorge Esteban | |
| dc.contributor.author | Prieto, Jorge Alejandro | |
| dc.date.accessioned | 2025-07-16T16:42:46Z | |
| dc.date.available | 2025-07-16T16:42:46Z | |
| dc.date.issued | 2018 | |
| dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12123/23050 | |
| dc.description | Póster y Resumen | es_AR |
| dc.format | application/pdf | es_AR |
| dc.language.iso | spa | es_AR |
| dc.publisher | Instituto Nacional de Vitivinicultura de Uruguay | es_AR |
| dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess | es_AR |
| dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/ | es_AR |
| dc.source | 41º Congreso Mundial de la Viña y el Vino. INAVI. Punta del Este, 19 al 23 de noviembre de 2018 | es_AR |
| dc.subject | Temperature effects | eng |
| dc.subject | Efecto de temperatura | es_AR |
| dc.subject | Gas exchange | eng |
| dc.subject | Intercambio de gases | es_AR |
| dc.subject | Grapevines | eng |
| dc.subject | Vid | es_AR |
| dc.subject | Viticulture | eng |
| dc.subject | Viticultura | es_AR |
| dc.subject.other | Composición de la uva | es_AR |
| dc.subject.other | Variedades de vid | es_AR |
| dc.title | Effects of temperature on gas exchange, berry and wine composition in two grapevine varieties | eng |
| dc.type | info:ar-repo/semantics/documento de conferencia | es_AR |
| dc.type | info:eu-repo/semantics/conferenceObject | eng |
| dc.type | info:eu-repo/semantics/publishedVersion | eng |
| dc.rights.license | Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International (CC BY-NC-SA 4.0) | es_AR |
| dcterms.abstract | Higher temperatures may accelerate phenology, increase sugar accumulation rate and decrease the phenols synthesis [1]. Photosynthesis increases with temperature until a maximum rate is reached and then it lowers [2,3]. Conversely, stomatal conductance response to temperature has been less predictable and contradictory results were reported [2,3,4]. Previous evidence suggest that temperature responses depend on the variety [5]. Nevertheless, the long-term responses have not been studied in this works. | eng |
| dc.description.origen | EEA Mendoza | es_AR |
| dc.description.fil | Fil: Gallo, Agustina Eugenia. Instituto Nacional de Tecnología Agropecuaria (INTA). Estación Experimental Agropecuaria Mendoza; Argentina | es_AR |
| dc.description.fil | Fil: Gallo, Agustina Eugenia. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas (CONICET); Argentina | es_AR |
| dc.description.fil | Fil: Bustos Morgani, Marianela. Instituto Nacional de Tecnología Agropecuaria (INTA). Estación Experimental Agropecuaria Mendoza; Argentina | es_AR |
| dc.description.fil | Fil: Bustos Morgani, Marianela. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas (CONICET); Argentina | es_AR |
| dc.description.fil | Fil: Fanzone, Martin Leandro. Instituto Nacional de Tecnología Agropecuaria (INTA). Estación Experimental Agropecuaria Mendoza; Argentina | es_AR |
| dc.description.fil | Fil: Sari, Santiago Eduardo. Instituto Nacional de Tecnología Agropecuaria (INTA). Estación Experimental Agropecuaria Mendoza; Argentina | es_AR |
| dc.description.fil | Fil: Martinelli, Daniela. Instituto Nacional de Tecnología Agropecuaria (INTA). Estación Experimental Agropecuaria Mendoza; Argentina | es_AR |
| dc.description.fil | Fil: Lopez Pelegrina, Leandro. Universidad Nacional de Cuyo (UNCuyo). Facultad de Ciencias Agrarias (FCA); Argentina | es_AR |
| dc.description.fil | Fil: Calabrese, Nicolas. Universidad Nacional de Cuyo (UNCuyo). Facultad de Ciencias Agrarias (FCA); Argentina | es_AR |
| dc.description.fil | Fil: Pérez Peña, Jorge Esteban. Instituto Nacional de Tecnología Agropecuaria (INTA). Estación Experimental Agropecuaria Mendoza; Argentina | es_AR |
| dc.description.fil | Fil: Prieto, Jorge Alejandro. Instituto Nacional de Tecnología Agropecuaria (INTA). Estación Experimental Agropecuaria Mendoza; Argentina | es_AR |
| dc.subtype | ponencia | es_AR |
Ficheros en el ítem
Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)
common

