Mostrar el registro sencillo del ítem

resumen

Resumen
A hop conditioning procedure was developed that allows small producers to market it in an economical and practical way, generating a quality product that can be accepted by craft and industrial breweries. This new commercialization format, which we call L100, consists of ground hops and vacuum packaged in "100-gram ingots" and emerges as an alternative to the T-90 pellet. The L100 format aims to enable small producers to store, conserve and market their [ver mas...]
dc.contributor.authorTommasino, Exequiel Arturo
dc.contributor.authorRuolo, Maria Soledad
dc.contributor.authorSchenfeld, Esteban Martín
dc.date.accessioned2024-07-03T10:22:57Z
dc.date.available2024-07-03T10:22:57Z
dc.date.issued2024-04-24
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12123/18366
dc.description.abstractA hop conditioning procedure was developed that allows small producers to market it in an economical and practical way, generating a quality product that can be accepted by craft and industrial breweries. This new commercialization format, which we call L100, consists of ground hops and vacuum packaged in "100-gram ingots" and emerges as an alternative to the T-90 pellet. The L100 format aims to enable small producers to store, conserve and market their productions, increase the supply of hops produced in Argentina and offer a product according to the needs of the beer industry.eng
dc.formatapplication/pdfes_AR
dc.language.isoenges_AR
dc.publisherIFRGV - CIAP, INTAes_AR
dc.relationinfo:eu-repograntAgreement/INTA/2023-PD-L01-I071, Mejoramiento genético de los Cultivos Industriales y estrategias alternativas para la obtención de biotipos adaptados a los nuevos escenarios y al cambio climáticoes_AR
dc.relation.isversionofinfo:eu-repo/semantics/reference/hdl/20.500.12123/17449
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccesses_AR
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/es_AR
dc.subjectMoliendaes_AR
dc.subjectMillingeng
dc.subjectEnvasadoes_AR
dc.subjectCanningeng
dc.subjectLúpuloes_AR
dc.subjectHopseng
dc.subjectCervezases_AR
dc.subjectBeerseng
dc.subjectIndustria Cerveceríaes_AR
dc.subjectBrewing Industryeng
dc.subjectCerveceríases_AR
dc.subjectBrewerieseng
dc.subjectComercializaciónes_AR
dc.subjectCommercializationeng
dc.subjectArgentinaes_AR
dc.subject.otherAcondicionamiento de Lúpuloes_AR
dc.subject.otherL100es_AR
dc.subject.otherPellet T-90es_AR
dc.subject.otherIndustria Cerveceraes_AR
dc.subject.otherCervecerías Artesanaleses_AR
dc.titleAn alternative for the conservation, storage, and commercialization of small batch Hop productionses_AR
dc.typeinfo:ar-repo/semantics/informe técnicoes_AR
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/reportes_AR
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/publishedVersiones_AR
dc.rights.licenseCreative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International (CC BY-NC-SA 4.0)es_AR
dc.description.origenInstituto de Fisiología y Recursos Genéticos Vegetaleses_AR
dc.description.filFil: Tommasino, Exequiel Arturo. Instituto Nacional de Tecnología Agropecuaria (INTA). Instituto de Fisiología y Recursos Genéticos Vegetales; Argentinaes_AR
dc.description.filFil: Ruolo, Maria Soledad. Instituto Nacional de Tecnología Agropecuaria (INTA). Instituto de Fisiología y Recursos Genéticos Vegetales; Argentinaes_AR
dc.description.filFil: Ruolo, Maria Soledad. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Unidad de Estudios Agropecuarios (UDEA) ; Argentinaes_AR
dc.description.filFil: Ruolo, Maria Soledad. Universidad Nacional de Córdoba. Facultad de Ciencias Agropecuarias; Argentinaes_AR
dc.description.filFil: Schenfeld, Esteban Martín. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Unidad de Estudios Agropecuarios (UDEA); Argentinaes_AR
dc.description.filFil: Schenfeld, Esteban Martín. Instituto Nacional de Tecnología Agropecuaria (INTA). Instituto de Fisiología y Recursos Genéticos Vegetales; Argentinaes_AR
dc.subtypetecnico


Ficheros en el ítem

Thumbnail

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

common

Mostrar el registro sencillo del ítem

info:eu-repo/semantics/openAccess
Excepto si se señala otra cosa, la licencia del ítem se describe como info:eu-repo/semantics/openAccess