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Comparison of the Contents of Bioactive Compounds and Quality Parameters in Selected Mango Cultivars
(2016-12)Mango cultivars Tommy Atkins, Zill, Peach, Sabre, Rosa and Phiva were analyzed for their quality parameters (fruit weight, flesh color chroma, L, h0, total soluble solid [TSS]/titratable acidity [TA], firmness), bioactive ... -
Efecto de la aplicación de tratamientos combinados de aditivos sobre la inhibición del pardeamiento enzimático en manzanas cv. Granny Smith mínimamente procesadas
(Gerencia de Comunicación e Imagen Institucional, DNA SICC, INTA, 2012-12)El pardeamiento enzimático, catalizado principalmente por la Enzima Polifenol Oxidasa (PPO), es uno de los principales problemas que afectan la calidad y limitan la vida útil de frutas y hortalizas mínimamente procesadas. ... -
Influence of the time of fungicide application in the production of trichothecenes on field inoculated spikes from wheat grown in Argentina
(Springer, 2021-04-08)Fusarium graminearum is considered the main causative agent of Fusarium Head Blight in wheat. The fungus produces mycotoxins of the trichothecene family that pose a significant threat to the health of animals and humans. ...