• Chapter 12 - HPP of fruit and vegetable products: Impact on quality and applications 

      Denoya, Gabriela Inés; Xia, Qiang; Xie, Fan (Elsevier, 2020-09-04)
      Sensory characteristics of vegetables and fruits, including color, texture, and flavor, are especially vulnerable to conventional heating treatment. High-pressure processing (HPP), a nonthermal technology, has been widely ...
    • Cultivo de caña en Famaillá: Estudio de caso. Parte 2: Aspectos microbiológicos del suelo 

      Tesouro, Mario Omar; Roba, Marcos Andrés; Romito, Angel; Fernandez Ullivarri, Enrique; Donato, Lidia Beatriz; Neiman, Otto Erik; Correa, Olga Susana; Tosi, Micaela; Vogrig, Jimena Andrea; Sydorenko, Oksana; Montecchia, Marcela Susana (INTA Ediciones, 2015-06)
      Entre los meses de junio y julio de 2013 se inició un ensayo de larga duración en la EEA Famaillá (Tucumán) a fin de probar diferentes tecnologías de cultivo en caña de azúcar. El área experimental posee suelos argiudoles ...