autores
- xmlui.general.dspace_homeCentros e Institutos de InvestigaciónCIA. Centro de Investigaciones de Agroindustriaxmlui.ArtifactBrowser.ConfigurableBrowse.trail.metadata.authorCIA. Centro de Investigaciones de Agroindustria
- Inicio
- Centros e Institutos de Investigación
- CIA. Centro de Investigaciones de Agroindustria
- autores
Autores
Mostrando ítems 1-2 de 2
-
Evaluación por pérdida de peso de la aplicación de un recubrimiento en huevos frescos de gallina
Vranic, Maria Laura; Krämer, Carina Lorena; Ríos, Rosa Silvina; Rocha, Gabriela Fernanda (Instituto de Tecnología de Alimentos, INTA, 2022-12)The quality characteristics of the egg are determined by the weight, shape, color of shell, shell strength and degree of cleanliness, as well as internal parameters directly related to the degree of freshness and aging of ... -
Pérdida de peso y parámetros de calida en huevo fresco de gallina recubiertos a base de polímeros comestibles
Peralta, Milagros; Quinteros, Santiago; Lezcano, Liliana; Krämer, Carina Lorena; Vranic, Maria Laura; Ríos, Rosa Silvina; Rocha, Gabriela Fernanda (Asociación Argentina de Tecnólogos Alimentarios - AATA, 2024-03)The application of edible coatings on fresh chicken eggs presents various advantages, such as increasing its useful life, preserving its internal quality, decrease in weight loss, reduction of breaks and vehicleization of ...