Mostrar el registro sencillo del ítem

resumen

Resumen
The encapsulation of active ingredients in colloidal nanocarriers has interesting potential to be used in controlled release. In particular, it is well know the interest of the different industries, such as pharmaceutical, food and cosmetic in the encapsulation of active principles in different types of nanoparticles (NPs). The goal of this research is focused in the possibility of encapsulation of natural antioxidants in biodegradable polymer [ver mas...]
dc.contributor.authorGuerrero, Beatriz
dc.contributor.authorCorbino, Graciela Beatriz
dc.contributor.authorD´Accorso, Norma Beatriz
dc.contributor.authorGarcía, Nancy L
dc.date.accessioned2020-12-15T13:04:44Z
dc.date.available2020-12-15T13:04:44Z
dc.date.issued2015
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12123/8424
dc.description.abstractThe encapsulation of active ingredients in colloidal nanocarriers has interesting potential to be used in controlled release. In particular, it is well know the interest of the different industries, such as pharmaceutical, food and cosmetic in the encapsulation of active principles in different types of nanoparticles (NPs). The goal of this research is focused in the possibility of encapsulation of natural antioxidants in biodegradable polymer nanoparticles.eng
dc.formatapplication/pdfes_AR
dc.language.isoenges_AR
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccesses_AR
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/
dc.sourceII Workshop Polímeros Biodegradables y biocompuestos. III Workshop of the project BIOPURFIL, Bio-based Polyurethane Composites with Natural Fillers. BIOPOLI 2015. Buenos Aires, Argentina. 11-13 de noviembre de 2015es_AR
dc.subjectBatataes_AR
dc.subjectSweet Potatoeseng
dc.subjectIpomoea batatases_AR
dc.subjectAntioxidanteses_AR
dc.subjectAntioxidantseng
dc.subjectNanopartículases_AR
dc.subjectNanoparticleseng
dc.subjectBiodegradabilidades_AR
dc.subjectBiodegradabilityeng
dc.subjectEncapsulaciónes_AR
dc.subjectEncapsulationeng
dc.subject.otherVariedad Arapey [batata]es_AR
dc.titleEncapsulation of the natural antioxidant of sweet potato (Ipomoea batata) in biodegradable PLA nanoparticleses_AR
dc.typeinfo:ar-repo/semantics/documento de conferenciaes_AR
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/conferenceObjectes_AR
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/acceptedVersiones_AR
dc.rights.licenseCreative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International (CC BY-NC-SA 4.0)
dc.description.origenEEA San Pedroes_AR
dc.description.filFil: Guerrero, Beatriz. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Universidad de Buenos Aires. Facultad de Ciencias Exactas y Naturales. Centro de Investigación en Hidratos de Carbono (CIHIDECAR); Argentina.es_AR
dc.description.filFil: Corbino, Graciela Beatriz. Instituto Nacional de Tecnología Agropecuaria (INTA). Estación Experimental Agropecuaria San Pedro; Argentinaes_AR
dc.description.filFil: D´Accorso, Norma Beatriz. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Universidad de Buenos Aires. Facultad de Ciencias Exactas y Naturales. Centro de Investigación en Hidratos de Carbono (CIHIDECAR); Argentina.es_AR
dc.description.filFil: García, Nancy L. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Universidad de Buenos Aires. Facultad de Ciencias Exactas y Naturales. Centro de Investigación en Hidratos de Carbono (CIHIDECAR); Argentina.es_AR
dc.subtypeponencia


Ficheros en el ítem

Thumbnail

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

common

Mostrar el registro sencillo del ítem

info:eu-repo/semantics/openAccess
Excepto si se señala otra cosa, la licencia del ítem se describe como info:eu-repo/semantics/openAccess