autores
- xmlui.general.dspace_homeCentros Regionales y EEAsCentro Regional La Pampa - San LuisEEA AnguilArtículos científicosxmlui.ArtifactBrowser.ConfigurableBrowse.trail.metadata.authorArtículos científicos
- Inicio
- Centros Regionales y EEAs
- Centro Regional La Pampa - San Luis
- EEA Anguil
- Artículos científicos
- autores
Autores
Mostrando ítems 1-2 de 2
-
Assessing chemical composition variations on vintage, vineyard location and grape ripeness: A regional study of red wines produced in the colorado river middle basin, La Pampa (Argentina)
Varela, Ayelén Celeste; Wagner, Marcelo; Masseroni, Maria Lujan; Sartor, Paolo Daniel; Zaldarriaga Heredia, Jorgelina; Jofré, Florencia Cora; Sari, Santiago Eduardo; Catania, Anibal Alejandro; Prieto, Jorge Alejandro; Savio, Marianela; Camiña, José Manuel; Azcarate, Silvana; Fanzone, Martín Leandro (Elsevier, 2024-10)This work aimed to characterize chemical composition of Malbec and Cabernet Franc red wines from two different regions of La Pampa’s province, which stands out as one of the youngest wine-producing regions in Argentina and ... -
Caracterización química de vinos Malbec y Cabernet franc provenientes de dos localidades de La Pampa (Argentina), en relación al grado de madurez de las uvas
Varela, Ayelén Celeste; Masseroni, Maria Lujan; Sari, Santiago Eduardo; Prieto, Jorge Alejandro; Sartor, Paolo Daniel; Zamora, Damian; Fontanella, Dardo Roy; Aumassanne, Carolina Manuela; Fanzone, Martín Leandro (Facultad de Ciencias Aplicadas a la Industria, Universidad Nacional de Cuyo, 2022-07-26)Este trabajo tiene como objetivos, caracterizar la composición química de uvas y vinos de las variedades Malbec y Cabernet franc provenientes de 25 de Mayo y Casa de Piedra (La Pampa, Argentina) e interpretar la influencia ...