Now showing items 21-24 of 24

    • Pseudomonas fluorescens and Azospirillum brasilense Increase Yield and Fruit Quality of Tomato Under Field Conditions 

      Pérez Rodriguez, María Micaela; Pontin, Mariela Ana; Lipinski, Victor Mario; Bottini, Ambrosio Rubén; Piccoli, Patricia Noemí; Cohen, Ana Carmen (Springer, 2020-09)
      Crop inoculation with plant growth-promoting rhizobacteria (PGPR) is a sustainable alternative to diminish the excessive use of chemical fertilizers in agriculture. However, there is little information about PGPR inoculation ...
    • The Effects of Priming and Ageing on Seed Vigour in Tomato 

      Argerich, Cosme Alberto; Bradford, Kent J. (Oxford University Press, 1989-05)
      A comparison was made of the effects of seed priming or ageing treatments on the performance of tomato (Lycopersicon esculentum Mill. cv. UC204C) seeds according to a number of indices of seed vigour. A single lot of tomato ...
    • Tomate para conserva 

      Argerich, Cosme Alberto; Lafalla Manzano, Laura Patricia (EEA Mendoza, INTA, 2021-09-10)
      La publicación es resultado del trabajo realizado en el marco del proyecto “Encadenamiento Hortícola”, proveniente de la Convocatoria 2017 Universidad y Desarrollo Local de la Dirección Nacional de Desarrollo Universitario ...
    • Utilización como enmienda de suelos del biosólido residual de la planta de tratamiento de efluentes de una industria tomatera 

      Monetta, Pablo Miguel; Sosa, Maria Carolina; Albors, A.; Picca, Cecilia Nelida; Bustos, Lisandro Arnoldo; Mundaca, Sergio Abel; Ruiz, R.; Babelis, German Claudio (Ediciones INTA, 2019)
      La industrialización de tomate para generación de salsa, pulpa y otros derivados, representa una actividad económica y productiva de relevancia para la provincia de San Juan. El principal establecimiento industrial para ...