autores
- xmlui.general.dspace_homeCentros e Institutos de InvestigaciónCICVyA. Centro de Investigación en Ciencias Veterinarias y AgronómicasInstituto de PatobiologíaArtículos científicosxmlui.ArtifactBrowser.ConfigurableBrowse.trail.metadata.authorArtículos científicos
- Inicio
- Centros e Institutos de Investigación
- CICVyA. Centro de Investigación en Ciencias Veterinarias y Agronómicas
- Instituto de Patobiología
- Artículos científicos
- autores
Autores
Mostrando ítems 1-1 de 1
-
A simple and economic three-step process for producing highly purified Fab’ fragments directly from the egg yolk water-soluble fraction
González Viacava, Myriam Belén; Leiva, Carlos Leónidas; Tavarone, Maria Eugenia; Dokmetjian, José Christian; Cascone, Osvaldo; Chacana, Pablo; Fingermann, Matías (Elsevier, 2022-11)Although mammals are still the main source of polyclonal antibodies production, the use of egg yolk immunoglobulins (IgY) is increasing, and thus improvement of its safety to reduce undesired reactions is needed. Removal ...