• Efectos saludables de las sustancias bioactivas del centeno = Health e ects of the rye bioactive substances 

      Coscarello, Ethel Noemi; Insaurralde Bordón, Florencia Noemí; Gómez Castro, María Laura; Larregain, Claudia Cecilia; Gimenez, Fernando Jose; Aguerre, Roberto Jorge; García, Pilar Teresa (Foro de la Alimentación, la Nutrición y la Salud, 2020)
      El auge de la demanda de alimentos elaborados con ingredientes que promueven mejoras en la salud, nos impulsa a indagar acerca de los beneficios de las harinas integrales, atribuidos a la presencia de fibra dietaria y ...
    • Exploring solution spaces for nutrition-sensitive agriculture in Kenya and Vietnam 

      Timler, Carl; Alvarez, Stéphanie; DeClerck, Fabrice; Remans, Roseline; Raneri, Jessica; Estrada Carmona, Natalia; Mashingaidze, Nester; Chatterjee, Shantonu Abe; Chiang, Tsai Wei; Termote, Celine; Yang, Ray-Yu; Descheemaeker, Katrien; Brouwer, Inge D.; Kennedy, Gina; Tittonell, Pablo Adrian; Groot, Jeroen C.J. (Elsevier, 2020-04)
      Smallholder agriculture is an important source of livelihoods in South Asia and sub-Saharan Africa. In these regions the highest concentrations of nutritionally vulnerable populations are found. Agricultural development ...