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- xmlui.general.dspace_homeCentros e Institutos de InvestigaciónCIAP. Centro de Investigaciones Agropecuariasxmlui.ArtifactBrowser.ConfigurableBrowse.trail.metadata.authorCIAP. Centro de Investigaciones Agropecuarias
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Composición de tocoferoles en soja bajo estrés térmico e hídrico durante el llenado de grano: variación según la posición en el canopeo
Veas, Rodolfo Ezequiel; Ergo, Verónica Vanesa; Asís, R.; Lascano, Hernan Ramiro; Rondanini, Deborah Paola; Carrera, Constanza Soledad (Asociación de la Cadena de la Soja Argentina, 2019-09)La soja Glycine max (L.) Merr. representa aproximadamente 34% de la producción total de granos y 46% de la superficie agrícola sembrada en Argentina, convirtiéndose en el principal cultivo a nivel nacional (SIIA, 2018). ... -
Soybean pod and grain isoflavones accumulation during the filling period in field conditions
Carrera, Constanza Soledad; Urretabizkaya, Nestor; Gontijo Mandarino, José Marcos; Leite, Rodrigo Santos; Szemruch, Cyntia Lorena; Rondanini, Deborah Paola (Ediciones INTA, 2021-12)The objective of this work was to determine the isoflavones accumulation in soybean pods and grains during the filling period in field conditions. Pods of the same phenological stage (marked in R5, i.e. beginning of grain ... -
Soybean seed growth dynamics exposed to heat and water stress during the filling period under field conditions
Veas, Rodolfo Ezequiel; Ergo, Verónica Vanesa; Vega, Claudia Rosa Cecilia; Lascano, Hernan Ramiro; Rondanini, Deborah Paola; Carrera, Constanza Soledad (Wiley, 2021-05-27)Soybean production can be affected by heat (HS) and water stress (WS). However, studies on effects of stresses combination under field conditions are still scarce. The objective of this study was to evaluate the impact of ...