autores
- xmlui.general.dspace_homeCentros e Institutos de InvestigaciónCICVyA. Centro de Investigación en Ciencias Veterinarias y Agronómicasxmlui.ArtifactBrowser.ConfigurableBrowse.trail.metadata.authorCICVyA. Centro de Investigación en Ciencias Veterinarias y Agronómicas
- Inicio
- Centros e Institutos de Investigación
- CICVyA. Centro de Investigación en Ciencias Veterinarias y Agronómicas
- autores
Autores
Mostrando ítems 1-1 de 1
-
A simple and economic three-step process for producing highly purified Fab’ fragments directly from the egg yolk water-soluble fraction
González Viacava, Myriam Belén; Leiva, Carlos Leónidas; Tavarone, Maria Eugenia; Dokmetjian, José Christian; Cascone, Osvaldo; Chacana, Pablo; Fingermann, Matías (Elsevier, 2022-11)Although mammals are still the main source of polyclonal antibodies production, the use of egg yolk immunoglobulins (IgY) is increasing, and thus improvement of its safety to reduce undesired reactions is needed. Removal ...