autores
- xmlui.general.dspace_homeCentros e Institutos de InvestigaciónCICVyA. Centro de Investigación en Ciencias Veterinarias y Agronómicasxmlui.ArtifactBrowser.ConfigurableBrowse.trail.metadata.authorCICVyA. Centro de Investigación en Ciencias Veterinarias y Agronómicas
- Inicio
- Centros e Institutos de Investigación
- CICVyA. Centro de Investigación en Ciencias Veterinarias y Agronómicas
- autores
Autores
Mostrando ítems 1-1 de 1
-
Soybean in rotation with cereals attenuates nitrous oxide emissions as compared with soybean monoculture in the Pampas region
Piccinetti, Carlos Fabian; Bacigaluppo, Silvina; Di Ciocco, C.A.; De Tellería, J.M.; Salvagiotti, Fernando (Elsevier, 2021-11)Nitrous oxide (N-N2O) emissions in the agricultural sector represent ca. 25% of total N-N2O emissions on a global scale. In Argentina, information on agricultural emissions is scarce, and thus, N-N2O emissions are estimated ...