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    • Golpe de altas temperaturas aplicado en poscosecha afectó la calidad de melocotón 

      Budde, Claudio Olaf; Lucangeli, Carlos; Polenta, Gustavo Alberto; Murray, Ricardo Ernesto (2002)
      La refrigeración es clave en la distribución y conservación de melocotón fresco. Sin embargo, el daño por frío, un efecto colateral, limita su vida comercial. El objetivo de este trabajo experimental fue evaluar el efecto ...
    • Metabolomic and proteomic profiling of Spring Lady peach fruit with contrasting woolliness phenotype reveals carbon oxidative processes and proteome reconfiguration in chilling-injured fruit 

      Monti, Laura Lucia; Bustamante, Claudia Anabel; Budde, Claudio Olaf; Gabilondo, Julieta; Müller, Gabriela Leticia; Lara, Maria Valeria; Drincovich, María Fabiana (Elsevier, 2019)
      Fleshy fruit are susceptible to develop chilling injury (CI) disorders when stored at low temperatures for extended periods during the postharvest. In peach (Prunus persica L. Batsch) fruit, the woolly texture, expressed ...