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Sensory acceptability of sweet potatoes: Influence of the cultivar, cooking method and the city
Sosa, Miriam; Garitta, Lorena Verónica; Elizagoyen, Eliana; Arce, Soledad; Budde, Claudio Olaf; Gabilondo, Julieta; Gugole Ottaviano, María Fernanda (Wiley, 2023-11)Background: This study aimed to evaluate the sensory acceptability of 4 sweet potato cultivars (Beauregard, Morada-INTA, Colorado-INTA and Arapey), considering two cooking methods: boiled and baked; and two cities, 9 de ... -
Transcriptomic profiling during the post-harvest of heat-treated Dixiland Prunus persica fruits: common and distinct response to heat and cold
Lauxmann, Martín Alexander; Brun, Bianca; Borsani, Julia; Bustamante, Claudia Anabel; Budde, Claudio Olaf; Lara, Maria Valeria; Drincovich, María Fabiana (Plos One, 2012-12)Cold storage is extensively used to slow the rapid deterioration of peach (Prunus persica L. Batsch) fruit after harvest. However, peach fruit subjected to long periods of cold storage develop chilling injury (CI) symptoms. ... -
Uso de Sorbato de Potasio y de Metil‑parabeno para mejorar la conservación de maíz dulce
Polenta, Gustavo Alberto; Lucangeli, Carlos; Budde, Claudio Olaf; Murray, Ricardo Ernesto (2002)El objetivo de este trabajo fue estudiar el efecto de agentes antifúngicos que presentan el "status" GRAS (generalmente reconocidos como seguros) por parte de la FDA (Food and Drug Administration - EEUU) en combinación con ...