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Components interactions and changes at molecular level in maize flour-based blends as affected by the extrusion process. A multi-analytical approach
(Elsevier, 2021-02)The aim of this work was to evaluate the influence of partial replacement of maize flour by sub-valuated whole grain flours on the interactions and spatial distribution of the main components of extruded snacks. Non-destructive, ... -
Degradable intake protein supplementation through the inclusion of urea in finishing diets containing distillers grains: effects on feedlot cattle performance, ruminal fermentation, and feed digestibility
(University of Minnesota, 2014-05)Degradable intake protein (DIP) represents the proportion of protein that is potentially fermented in the rumen. Ruminal DIP balance is calculated by the difference between DIP supply and requirements. The former is a ... -
Harinosidad en durazno: Diferencias entre cultivares y el proteoma de un mismo cultivar
(2017-10)La oferta de durazno en el mercado está restringida a un período muy corto del año, de octubre a marzo. La presencia en el mercado de cada cultivar, varía de 21 a 35 días. Este período se debe a la amplitud de la fecha de ... -
Leaf protein allocation across the canopy and during senescence in earlier and later senescing maize hybrids, and implications for the use of chlorophyll as a proxy of leaf N
(Springer, 2019-09)Leaf chlorophyll (chl) and protein distribution were analyzed throughout grain filling in four modern maize hybrids with contrasting senescence behavior, at three different canopy levels and at low-N (LN, 18 kg N ha−1) and ... -
Overexpression of glycine-rich RNA-binding protein in tomato renders fruits with higher protein content after cold storage
(2018)Glycine-rich RNA-binding proteins (GR-RBPs) are involved in RNA processing and also some of them are output signals of the circadian clock. In tomato, one GR-RBP gene family (LeGRP1) is composed by three highly homologous ... -
Soja brotada en la nutrición de aves
(Cámara Argentina de Empresas de Nutrición Animal, 2017-06)La cosecha gruesa de la campaña 2015/16 fue afectada por precipitaciones intensas que ocasionaron anegamiento de cultivos y, en consecuencia, el brotado de granos de soja en planta. Ante esta situación surgió la necesidad ... -
Uso de índices espectrales como diagnóstico de nutrición nitrogenada en cebada cervecera
(2018-05)El manejo de la fertilización nitrogenada debe ajustarse para lograr altos rendimientos y un adecuado contenido proteico(alrededor del 11%). Dicha práctica se basa en aplicaciones al inicio del ciclo (para aumentar rendimiento ... -
Valor nutricional del maíz : impacto de segregar por proteína
(Cámara Argentina de Empresas de Nutrición Animal, 2017-09)Se realizó una actualización del valor nutricional del maíz (energía metabolizable, proteína y aminoácidos) en base a resultados de estudios recientes referidos a efectos de genotipo y medioambiente sobre dicho parámetros. ...