autores
- xmlui.general.dspace_homeCentros e Institutos de InvestigaciónCICVyA. Centro de Investigación en Ciencias Veterinarias y Agronómicasxmlui.ArtifactBrowser.ConfigurableBrowse.trail.metadata.authorCICVyA. Centro de Investigación en Ciencias Veterinarias y Agronómicas
- Inicio
- Centros e Institutos de Investigación
- CICVyA. Centro de Investigación en Ciencias Veterinarias y Agronómicas
- autores
Autores
Mostrando ítems 1-2 de 2
-
Galacturonosyltransferase 4 silencing alters pectin composition and carbon partitioning in tomato
Godoy, Fabiana de; Bermúdez, Luisa; Lira, Bruno Silvestre; Souza, Amanda Pereira de; Elbl, Paula; Demarco, Diego; Alseekh, Saleh; Insani, Ester Marina; Buckeridge, Marcos; Almeida, Juliana; Grigioni, Gabriela Maria; Fernie, Alisdair R.; Carrari, Fernando; Rossi, Magdalena (2013-04)Pectin is a main component of the plant cell wall and is the most complex family of polysaccharides in nature. Its composition is essential for the normal growth and morphology pattern, as demonstrated by pectin-defective ... -
Respuesta fisiológica de vacas a simulación de estrés inducido por inyección parenteral de ACTH. Primeros resultados. Comunicación
Marcoppido, Gisela Ariana; Merayo, Manuela; Moreno, Karina Pilar; Cristos, Diego Sebastian; Pighin, Darío Gabriel; Grigioni, Gabriela Maria (Asociación Argentina de Producción Animal, 2021-11)Inadequate handling during the productive stage causes a lack of welfare in the animals due to stressful situations. Stress leads to metabolic and hormonal changes in the living animal, which cause post-mortem changes that ...