• Efecto del pelado enzimático sobre el perfil sensorial de diferentes variedades de naranja 

      Budde, Claudio Olaf; Gabilondo, Julieta; Garitta, Lorena Verónica; Pieroni, Victoria (Instituto de Tecnología de Alimentos, INTA, 2022-12)
      Citrus are fruits that present great advantages for minimal processing (MP) due to its physiological and morphological characteristics¹ . Enzymatic peeling is one of the methods used to obtain citrus MP; over the years it ...
    • Enzymatic peeling: first advance on the development of the flavor sensory profile of Navel oranges 

      Pieroni, Victoria; Gugole Ottaviano, María Fernanda; Gabilondo, Julieta; Budde, Claudio Olaf; Andrés, Silvina; Garitta, Lorena Verónica (Facultad de Ciencias Agronómicas, Universidad de Tarapacá, 2021)
      Enzymatic peeling is one of the methods used to obtain minimally processed citrus fruit. The present work has studied the effect of enzymatic peeling produced on the flavor sensory profile of different cultivars of navel ...
    • Naranjas listas para consumir 

      Gabilondo, Julieta; Budde, Claudio Olaf; Arroyo, Luis Enrique; Corbino, Graciela Beatriz; Garitta, Lorena; Sosa, Miriam (2018)
      El agregado de valor en origen, es uno de los objetivos más frecuentes que se plantean en la mayoría de las zonas productoras de frutas y hortalizas. La producción de naranjas del norte de Buenos Aires, no es una excepción. ...