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Direct determination of tyrosine and tryptophane enantiomers in pumpkin (Cucurbita moschata) by HPLC-UV/Vis: Effect of cooking treatment on enantiomers profile
(Elsevier, 2023-09)An analytical method to determine the content of tryptophan (Trp) and tyrosine (Tyr) enantiomers in pumpkin (Cucurbita moschata) is developed and validated. The method consists of a sample preparation procedure with a ... -
Influence of two cooking methods of chard on imidacloprid and spinosad residues
(Ministerio de Desarrollo Agropecuario de Panamá, 2022-01-03)Leafminer flies, thrips, aphids and whiteflies are the most common pests of chard (Beta vulgaris var. cicla). Intense damage not only reduces chard yield, but also the quality of leafy vegetables. The pesticides widely ... -
Influencia de la dieta con taninos y del almacenamiento refrigerado sobre la calidad sensorial del músculo semitendinosus cocido sous – vide de vaca de refugo
(Ediciones INTA, 2022-11)En Argentina, la categoría vaca de refugo se considera un subproducto y se comercializa a bajo valor. Sin embargo, el 50% de los kg vendidos de la producción nacional actual corresponden a la categoría vacuna de hembras. ... -
Influencia de la dieta con taninos y tiempo de almacenamiento refrigerado sobre la calidad sensorial del músculo semitendinosus cocido sous - vide de vaca de refugo
(Editorial Publitec, 2020-10)El objetivo del presente trabajo fue evaluar el efecto de la suplementación con taninos en la alimentación de vacas de refugo y el tiempo de almacenamiento refrigerado sobre los atributos sensoriales del mús- culo ... -
Toasting time and cooking formulation affect browning reaction products development in corn flakes
(2017-03)During toasting, the last stage of corn flake production, Maillard reaction takes place, favored by the high temperature and low water content. The cooking formulation ingredients influence color and flavor of the final ...