Temas
Mostrando ítems 1-5 de 5
-
Accumulation Pattern Of Total Nonstructural Carbohydrate In Strawberry Runner Plants And Its Influence On Plant Growth And Fruit Production
(2012-11)The pattern of total nonstructural carbohydrate (TNC) accumulation in strawberry (Fragaria ananassa Duch.) nursery runner plants, cv. ‘Camarosa’, was determined for three growing seasons. Plant growth and fruit production ... -
Coeficiente fototermal del melón y su relación con la concentración de azucares en los frutos = Photothermal quotient in melon and its relationship with the fruits sugar concentration
(2015)El objetivo de este trabajo fue evaluar el efecto de la radiación y la temperatura a través de un cociente fototermal sobre la acumulación de azúcar en melón. Se realizaron experimentos al aire libre en tres años consecutivos, ... -
Efecto de la infusión asistida por alta presión hidrostática sobre las propiedades nutricionales de cubos de mango
(2019-09)La producción nacional de mango se encuentra en crecimiento debido al aumento de la demanda de este fruto tanto en fresco como procesado. Por esta razón, sería interesante desarrollar productos en base a mango, que sean ... -
Effects of climatic factors on carbohydrate composition of soybeans in Argentina
(Wiley, 2024-02)Carbohydrates are the second largest component of soybean seeds and include soluble sugars, a major source of energy. However, some oligosaccharides such as the raffinose family of oligosaccharides (RFOs) are considered ... -
Onion (Allium cepa L.) hybrid seed production: Sugar content variation during the flowering period
(Wiley, 2021-07)Honeybees are the most used pollinators for onion seed production. Two types of onion varieties are mainly grown worldwide: hybrids and open pollination (OP) cultivars. Although hybrids offer advantages to bulb growers, ...