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Genetic diversity near the DGAT1-2 gene for high oleic acid content and kernel trait variation in a maize breeding collection
(2018-08)Previous studies in maize have identified three quantitative trait loci (QTLs) coding for high oleic acid content (HOAC) (QTLs oleic6-1, oleic6-2, and oleic6-3) at bins 6.04–6.05, proximal to the DGAT1-2 gene. The aims of ... -
Mejoramiento genético del perfil de ácidos grasos del aceite de maíz
(Ediciones INTA, 2019-08)El aceite de maíz es un subproducto de la industria de molienda seca y húmeda, apreciado por su calidad nutricional. Los ácidos grasos saturados incrementan los niveles de colesterol total, mientras que los ácidos insaturados, ... -
Storage lipids and proteins of Euterpe edulis seeds
(Sociedad Latinoamericana de Microscopía Electrónica y Centro Regional de Investigaciones Científicas y Tecnológicas (Mendoza, Argentina), 2009)Comparative studies on fatty acid and protein composition of the endosperm and embryo of palmito (Euterpe edulis Martius) were conducted using gas-liquid chromatography and sodium dodecyl sulfate– polyacrylamide gel ...