• How does post-flowering sources/sink manipulation affect grain weight and commercial quality in Argentinean bread wheat genotypes with different baking aptitude? 

      Arata, Agustín Francisco; Lázaro, Laura; Tranquilli, Gabriela; Arrigoni, Adriana C.; Martínez, Mauro; Rondanini, Deborah Paola (Elsevier, 2023-06-29)
      Context: Wheat is a crop of vital importance for food security. In contrast to the accumulated knowledge for yield determination, the effect of variations in the source/sink (S/S) ratio on grain quality, and its interaction ...
    • Rendimiento de cultivares de arveja (Pisum sativum, L) en diferentes ambientes de la República Argentina. Campaña 2021/2022 

      Prieto, Gabriel Maria; Alamo, Juan Facundo; Appella, Cristian Manuel; Avila, F.; Bobadilla, Segundo Evaristo; Casciani, A.; Díaz Zorita, Martín; Dillchneider Loza, Alexandra; Esposito, Maria Andrea; Fariña, Leandro; Gallego, Juan Jose; Introna, Jimena; Lázaro, Laura; Lexow, Guillermo; Loto, Ariel Roberto; Maggio, J.C.; Melin, Ariel Alejandro; Mora, Julio Cesar; Neira Zilli, Fernanda; Nemoz, Juan Pablo; Prece, Natalia María; Vita Larrieu, Eduardo Alberto; Zubillaga, María Fany (Ediciones INTA; Estación Experimental Agropecuaria Oliveros, 2022)
      El mercado internacional de arveja transitó uno de los años de mayor volatilidad, comenzando por los efectos de la sequía en Canadá que recortó la oferta en más de un 50 % (AAFC, 2022), a la invasión de Ucrania por ...