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Aplicación de Irradiación Gamma a salamín picado fino: Efecto en su estabilización durante el almacenamiento
Raad, Angela; Cingolani, María Celeste; Lires, Carla María Laura; Soteras, Trinidad; Buffoni Almeida, Mariana Ines; Grisaro, Agustina; Pawlak, Sandra Eva; Vogt, María Verónica; Cova, María Constanza; Vaudagna, Sergio Ramon (Asociación Argentina de Tecnólogos Alimentarios - AATA, 2024-03)Listeria monocytogenes (Lm) is one of the pathogens most frequently detected in dry fermented sausages and difficult to control in the production environment. The Argentine Food Code (CAA) establishes the zero tolerance ... -
Aplicación de la tecnología de irradiación gamma para garantizar la inocuidad y preservar la calidad de arándanos cv Emerald
Rodriguez Racca, Anabel; Fernandez, Mariano Manuel; Cap, Mariana; Pesquero, Natalia; Cingolani, María Celeste; Lires, Carla; Rocha, Verónica Beatriz; Galeano, Fabiana Solange; Pannunzio, Alejandro; Vaudagna, Sergio Ramon (Ministro de Ciencia y Tecnología, Gobierno de la Provincia de Córdoba, 2022-10)Blueberries are usually marketed without any type of washing so as not to affect the integrity of the fruit, which is why they are susceptible to contamination with pathogenic and spoilage microorganisms. The application ...