• Enfoque de la producción de ajo para una Economía Circular 

      Burba, Jose Luis; Lanzavechia, Silvina Beatriz; Lopez, Aldo Miguel (Estacion Experimental Agropecuaria La Consulta, INTA, 2021-09-08)
      El sector agroalimentario mundial se enfrenta al reto de alimentar a más de 9.000 millones de personas y aumentar un 70% la producción de alimentos de aquí al año 2050. Urge una profunda revolución tecnológica para hacer ...
    • Influence of olive mill waste phenolic compounds levels on carotenoid production by Rhodotorula spp. 

      Ghilardi, Carolina; Sanmartín Negrete, Paola; Rodríguez Gutiérrez, Guillermo; Monetta, Pablo Miguel; Arroyo López, Francisco Noé; Hornero Méndez, Dámaso; Carelli, Amalia Antonia; Borroni, Virginia (Elsevier, 2022-06-16)
      Olive oil production using the two-phase extraction system generates large amounts of biomass named alperujo, which has high percentage of water, slightly acidic pH, and high concentration of salts, organic matter, and ...