autores
- xmlui.general.dspace_homeCentros e Institutos de InvestigaciónCIA. Centro de Investigaciones de AgroindustriaInstituto de Tecnología de AlimentosArtículos científicosxmlui.ArtifactBrowser.ConfigurableBrowse.trail.metadata.authorArtículos científicos
- Inicio
- Centros e Institutos de Investigación
- CIA. Centro de Investigaciones de Agroindustria
- Instituto de Tecnología de Alimentos
- Artículos científicos
- autores
Autores
Mostrando ítems 1-1 de 1
-
Effect of different drying conditions on volatile compounds of Canelo pepper (Drimys winteri)
Negri Rodriguez, Livia Maria; Sponton, Emiliano Andres; Salgado, Oscar; Sancho, Ana Maria; Denoya, Gabriela Inés (Update Publishing House, 2020-08-17)Canelo pepper is produced with the fruit of Drimys winteri (Winteraceae family). Driven by gourmet cuisine, this product is becoming increasingly in demand. The aim of this work was to study the effect of two drying ...