autores
- xmlui.general.dspace_homeCentros e Institutos de InvestigaciónCIA. Centro de Investigaciones de AgroindustriaInstituto de Tecnología de AlimentosArtículos científicosxmlui.ArtifactBrowser.ConfigurableBrowse.trail.metadata.authorArtículos científicos
- Inicio
- Centros e Institutos de Investigación
- CIA. Centro de Investigaciones de Agroindustria
- Instituto de Tecnología de Alimentos
- Artículos científicos
- autores
Autores
Mostrando ítems 1-1 de 1
-
Warmed-over flavour analysis in low temperature–long time processed meat by an “electronic nose”
Grigioni, Gabriela Maria; Margaria, Carlos Alberto; Pensel, Norma Ana; Sanchez, Guillermo; Vaudagna, Sergio Ramon (Elsevier, 2000-04-18)The ability of an electronic nose, comprising 32 conducting polymer sensors, to identify and classify warmed-over flavour (WOF) aroma in bovine semitendinosus muscle, processed by vacuum cook-in-bag/tray technology (VCT) ...