Temas
Mostrando ítems 1-3 de 3
-
Efecto de la dieta sobre la composición en ácidos grasos y los índices de interés nutricional en la grasa subcutánea de novillos de diferentes genotipos.
(Foro de la Alimentación, la Nutrición y la Salud, 2020)El objetivo del presente trabajo fue analizar la composición de la grasa subcutánea de novillos Hereford, Bradford ½, Bradford ¼ y Bradford 3/8, alimentados con tres dietas diferentes: Pasturas, Pasturas + 0.7% de ... -
Morpho-chemical characterization of new confectionery sunflower (Helianthus annuus L.) genotypes from Argentina
(Facultad de Ciencias Agropecuarias, Universidad Nacional de Córdoba, 2022-05-03)Argentina is the world’s leading exporter of confectionery sunflower. This work characterized the morphometric and nutritional composition of sunflower seeds from new confectionery genotypes. Average morphometric variables ... -
Proximate composition and seed lipid components of “kabuli”-type chickpea (Cicer arietinum L.) from Argentina
(Scientific Research Publishing, 2013)Chickpea is an important pulse crop with a wide range of potential nutritional benefits because of its chemical composition. The purpose of the cur- rent work was to provide the chemical composi- tion of “kabuli”-type ...