autores
- xmlui.general.dspace_homexmlui.ArtifactBrowser.ConfigurableBrowse.trail.metadata.author
- Inicio
- autores
Autores
Mostrando ítems 1-3 de 3
-
Effect of hydrocolloids on the properties of wheat/potato starch mixtures
Varela, María Soledad; Navarro, Alba Sofia del Rosario; Yamul, Diego Karim (Wiley, 2016-07)The physicochemical, pasting, thermal, viscoelastic, and syneresis properties of nine formulations prepared with wheat starch, potato starch, and hydrocolloids (pectin, HPMC, arabic gum, and konjac glucomannan (KG)) were ... -
Manual de prácticas apícolas. Producción de miel de calidad en la Cuenca del Salado
Figini, Emilio Eduardo; Fourquet, Gaston Horacio; Garcia Paoloni, María Soledad; Guardia López, Ariel; Lorenzo, Alfonso; Moja, Pablo Joaquín; Palacio, María Alejandra; Poffer, Daniel; Rodriguez, Graciela Adriana; Toledo, Matías; Unger, Natalia; Varela, María Soledad (Cluster Apícola de la Cuenca del Salado (CACS), 2022)Las buenas prácticas de manejo apícola que propone esta actualización se corresponden con los requisitos actuales de comercialización internacional y nuevas recomendaciones técnicas cuya implementación y registro asegurará ... -
Physicochemical parameters and sensory properties of honeys from Buenos Aires region
Silvano, María F.; Varela, María Soledad; Palacio, María Alejandra; Ruffinengo, Sergio Roberto; Yamul, Diego Karim (Elsevier, 2014-06-01)The physicochemical parameters (moisture, hydroxymethyl furfural, colour, electrical conductivity, free acidity, glucose, fructose and sucrose) and the sensory properties(aroma, taste, appeareance, texture) were determined ...
