autores
- xmlui.general.dspace_homexmlui.ArtifactBrowser.ConfigurableBrowse.trail.metadata.author
- Inicio
- autores
Autores
Mostrando ítems 1-3 de 3
-
Morpho-chemical characterization of new confectionery sunflower (Helianthus annuus L.) genotypes from Argentina
Sandrinelli Tesán, Rebeca; Alvarez, Daniel; Silva, Mercedes Pilar; Aguilar, Roxana; Pazos, Adriana Alejandra; Balzarini, Mónica; Martinez, Maria Jose (Facultad de Ciencias Agropecuarias, Universidad Nacional de Córdoba, 2022-05-03)Argentina is the world’s leading exporter of confectionery sunflower. This work characterized the morphometric and nutritional composition of sunflower seeds from new confectionery genotypes. Average morphometric variables ... -
Proximate composition and seed lipid components of “kabuli”-type chickpea (Cicer arietinum L.) from Argentina
Marioli Nobile, Carla Georgina; Carreras, Julia; Grosso, Rubén; Inga, Claudia Marcela; Silva, Mercedes Pilar; Aguilar, Roxana; Allende, María José; Badini, Raul; Martinez, Maria Jose (Scientific Research Publishing, 2013)Chickpea is an important pulse crop with a wide range of potential nutritional benefits because of its chemical composition. The purpose of the cur- rent work was to provide the chemical composi- tion of “kabuli”-type ... -
Relevamiento de las capacidades institucionales en RRHH para abordar la temática de inocuidad alimentaria. Informe de resultado de encuesta 2020 - 2021
Aguilar, Roxana; Bueno, Dante Javier; Cap, Mariana; Costamagna, Dianela Anahi; Pilatti, Leonor Maria; Presello, Daniel Alberto; Rodriguez, Ricardo Abel (INTA, 2021-05)En el marco de la Red de Inocuidad y Seguridad Alimentaria (RISA) de INTA, se entiende por inocuidad de los alimentos a la condición que resulta de su producción, elaboración, almacenamiento y manipulación adecuadas, de ...