Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
    • español
    • English
  • Contacto
  •  
    • español
    • English
  • Mi Cuenta
Acerca deAutoresTítulosTemasColeccionesComunidades☰
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
autores 
    xmlui.general.dspace_homexmlui.ArtifactBrowser.ConfigurableBrowse.trail.metadata.author
  • Inicio
  • autores

Autores

  • 0-9
  • A
  • B
  • C
  • D
  • E
  • F
  • G
  • H
  • I
  • J
  • K
  • L
  • M
  • N
  • O
  • P
  • Q
  • R
  • S
  • T
  • U
  • V
  • W
  • X
  • Y
  • Z

Ordenar por:

Orden:

Resultados:

Mostrando ítems 1-4 de 4

  • título
  • fecha de publicación
  • fecha de envío
  • ascendente
  • descendente
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
    • 2012: un año para cooperar 

      Casini, Cristiano (Gerencia de Comunicación e Imagen Institucional, DNA SICC, INTA, 2011-12)
      El año que viene estará destinado al reconocimiento del trabajo cooperativo en el desarrollo de las naciones. No sólo aseguran un ingreso económico, sino que también refuerzan la cohesión social.
    • Oil quality and sugar content of peanuts (Arachis hypogaea) grown in Argentina : their relationship with climatic variables and seed yield 

      Casini, Cristiano; Dardanelli, Julio Luis; Martinez, Maria Jose; Nassetta, Mirtha; Borgogno, Carmen S.; Balzarini, Mónica Graciela (ACS Publications, 2003-09)
      The ratio of oleic to linoleic acids (O/L) and the tocopherol content are important features in determining peanut (Arachis hypogaea) seed shelf life. Soluble carbohydrates are known to be important precursors in roasted ...
    • Tocopherol content, peroxide value and sensory attributes in roasted peanuts during storage 

      Silva, Mercedes Pilar; Martinez, Maria Jose; Casini, Cristiano; Grosso, Nelson R. (2010-06)
      The objective of this study was to determine changes in tocopherol content, peroxide value (PV) and sensory attributes from roasted peanuts during storage at 40 °C. There were no differences in tocopherol contents between ...
    • El valor agregado en origen en las cooperativas agropecuarias. Estudio de caso de la Unión Agrícola de Avellaneda Coop. Ltda. (Argentina) 

      Acosta, José Oscar (2017)
      Las cooperativas agropecuarias desempeñan un papel importante en la agricultura argentina, especialmente para el pequeño y mediano productor. Estas, muchas veces, representan la única alternativa real para participar en ...