Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
    • español
    • English
  • Contacto
  •  
    • español
    • English
  • Mi Cuenta
Acerca deAutoresTítulosTemasColeccionesComunidades☰
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
autores 
    xmlui.general.dspace_homexmlui.ArtifactBrowser.ConfigurableBrowse.trail.metadata.author
  • Inicio
  • autores

Autores

  • 0-9
  • A
  • B
  • C
  • D
  • E
  • F
  • G
  • H
  • I
  • J
  • K
  • L
  • M
  • N
  • O
  • P
  • Q
  • R
  • S
  • T
  • U
  • V
  • W
  • X
  • Y
  • Z

Ordenar por:

Orden:

Resultados:

Mostrando ítems 1-6 de 6

  • título
  • fecha de publicación
  • fecha de envío
  • ascendente
  • descendente
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
    • Compartiendo nuestras vivencias y sueños. Ciclo de talleres con jóvenes rurales de Misiones 

      Albrecht, Susana Alicia; Mestres, Marcelo Maria; Lamas, Verónica (Facultades de Ciencias Veterinarias y Ciencias Agrarias y Forestales, Universidad Nacional de La Plata, 2021-11-24)
      En el marco del Proyecto “Fortalecimiento de capacidades de jóvenes rurales, promoviendo el arraigo en el territorio de la EEA Cerro Azul - Misiones” del Instituto Nacional de Tecnología Agropecuaria (INTA) se realizó un ...
    • Contribución de una Feria Barrial al Desarrollo Territorial en Misiones 

      Albrecht, Susana Alicia; Mestres, Marcelo Maria; Lamas, Verónica (Facultad de Agronomía, Universidad de Buenos Aires, 2022-10-27)
      En este trabajo se pretende determinar, valorizar y analizar la trayectoria de la Feria Barrial Alem en la economía local, la oferta de alimentos provenientes de la Agricultura Familiar, y su contribución al Desarrollo ...
    • Culture-dependent and independent techniques applied to monitor yeast species on cold soak at different temperatures in winemaking 

      Maturano, Yolanda Paola; Mestre Furlani, Maria Victoria; Combina, Mariana; Toro, Maria Eugenia; Vazquez, Fabio; Esteve Zarzoso, Braulio (2016)
      Transformation of grape must into wine is a process that may vary according to the consumers' requirements. Application of cold soak prior to alcoholic fermentation is a common practice in cellars in order to enhance flavor ...
    • Juventudes rurales en Misiones: vivencias, proyectos y perspectivas de jóvenes estudiantes de la zona centro sur de Misiones 

      Lamas, Verónica; Albrecht, Susana Alicia; Mestres, Marcelo Maria (Facultad de Ciencias Agrarias, Universidad Nacional de Rosario, 2022-09-28)
      Los conceptos de juventud y ruralidad tienen diferentes significados según el lugar y el momento histórico que se considere. En el marco del Proyecto “Fortalecimiento de capacidades de jóvenes rurales, promoviendo el arraigo ...
    • Natives helping foreigners? The effect of inoculation of poplar with patagonian beneficial microorganisms 

      Mestre, María Cecilia; Pastorino, Mario Juan; Aparicio, Alejandro Gabriel; Fontenla, Sonia Beatriz (2017-12)
      Inoculation with microorganisms represents an opportunity to enhance tree production, directly affecting plant growth or survival at planting. The aim of the present study was to evaluate the effect of mixed inoculation ...
    • Selection of non-Saccharomyces yeasts to be used in grape musts with high alcoholic potential: A strategy to obtain wine with reduced etanol content 

      Mestre Furlani, Maria Victoria; Maturano, Yolanda Paola; Combina, Mariana; Mercado, Laura Analia; Toro, Maria Eugenia; Vazquez, Fabio (2017)
      Ethanol content of wine has increased over the last decades as consequence of searching phenolic maturity, requiring increased grape maturity. This may result in the production of wines with excessive alcohol levels ...